Tentang Kami

parusahaan urang aya di Ningbo Kota, Cina jeung husus dina manufaktur Toys kelamin na boneka sex. Kalawan hiji tim dialam profésional, kami geus diékspor produk urang nepi ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon sakuliah dunya, utamana Amerika, Jerman, Perancis, Jepang, Australia, Itlay jeung Spanyol. Saacan ayeuna, urang gaduh sababaraha agén di AS, Jepang, Australia, ITLAY, Spanyol jsb, urang anu masih pilari deui agents.We salawasna nyadiakeun produk nu pangalusna kualitas sarta pangiriman panggancangna jeung harga cheapest ka sadaya para nasabah urang.

Urang ngalakukeun dropshipping, nampa paypal, kartu kiridit, pembayaran alibaba.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami kapan kami nyadiakeun 24hours * 7days * 365days jasa.

about1 about2 about3


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !